HOME

Interim management

Ik lever “klassiek” interim management; vervanging van een persoon tijdens verlof, aanvulling als iemand de organisatie verlaat of als er tijdelijk extra mankracht nodig is. Mijn werkwijze is altijd hetzelfde, ik concentreer me op de mensen uit het team of de afdeling, doorgrond de processen snel, structureer en bied houvast daar waar dat noodzakelijk is.

Mijn werkgebieden zijn voornamelijk; sales en customer service, klantcontactcentra,  en de afgelopen jaren heb ik me ook regelmatig beziggehouden met de implementatie van ICT projecten.

De branches waar ik werkzaam ben geweest zijn divers. De meest recente opdrachten lagen in de wereld van digitale media, retail en woningbouwverenigingen.

In al mijn activiteiten hanteer ik altijd drie waarden die voor mij leidend zijn in wie ik ben en wat ik doe:

Persoonlijk, resultaatgericht en onafhankelijk

Advies en Job-coaching

De afgelopen jaren heb ik regelmatig advieswerk gedaan binnen het MKB. Het advies varieerde van een goed gesprek met een eigenaar die een plan wilde toetsen, tot uitvoering geven aan het opstellen van een businessplan.

Naast dit advieswerk begeleid ik ook regelmatig mensen als job-coach. In mijn rol als job-coach help ik mensen die leiding geven aan mensen, een afdeling of een bedrijf, een goed beeld van zichzelf te vormen. Op deze manier zijn ze beter in staat hun werkzaamheden uit te voeren en zich daarbij ook senang te voelen.